De Vriendenkring van Pascal Verbeke

De Vriendenkring van Pascal Verbeke is een groep mensen die Pascal Verbeke heeft samen gebracht. Hij organiseert voor zijn leden leuke activiteiten. Hij is hierop steeds zelf aanwezig en geeft duiding over zijn aanpak in lopende zaken en huidige tendensen. Er heerst steeds een gezellige drukte, wij nodigen u dan ook uit om eens een activiteit mee te volgen.

Onze activiteiten zijn  voor iedereen toegankelijk, maar leden krijgen een mooie korting .

Wil je graag lid worden ? Geef ons dan even een seintjeFiesta Lumina! Onze herstart na COVID-19

Op zondag 26 september 2021 was het eindelijk zover! Met Fiesta Lumina konden we onze leden eindelijk terug eens uitnodigen voor een gezellig weerzien en een leuke babbel bij een natje en een droogje! We waren te gast in restaurant Jour de Fête bij Bruno Matthys. Het was een gezellige bedoening en zeker voor herhaling vatbaar. De afwezigen hadden deze keer ook weer ongelijk...


Nieuwjaarsreceptie 18 januari 2020 in Buurthuis De Vuist

Onderstaande foto's werden ons welwillend ter beschikking gesteld door Jo Schelstraete. Waarvoor dank!


Kaasavond 19 oktober 2019

Een volle zaal in Brasserie Artikel 71 getuigde van een ruime opkomst. We werden door de mensen van De Zuivelhoeve uit Drongen zeer goed gesoigneerd met een ruim en lekker assortiment verfijnde kazen. Tussendoor mochten we ook twee kandidaat-partijvoorzitters voor sp.a verwelkomen: Hannes De Reu en Conner Rousseau. Ook mijn dank weer aan het team van Artikel 71 en aan de bestuursleden die meehielpen bij de voorbereidingen, het onthaal en de organisatie van de tombola. Bedankt aan iedereen die er bij was!


Jaarlijkse barbecue op zaterdag 22 juni 2019

Voor onze jaarlijkse BBQ waren we weer te gast in Brasserie Artikel 71. Een goede opkomst, een goeie traiteur en de vlotte bediening van Tania en haar team stonden weer garant voor een aangename avond onder vrienden. John Crombez kwam ons ook met een bezoekje vereren, waarvoor dank! En jullie allemaal ook bedankt voor uw aanwezigheid! Enkelen onder ons konden ook nog een mooie prijs veroveren tijdens de tombola. We hopen dat iedereen een gezellige avond had. Eveneens nog mijn dank aan de medewerkers van het bestuur om alles in goede banen te leiden! Hieronder een mooie herinnering aan onze avond. Met een klik op de foto kan je deze in groot formaat bekijken.


Spetterende shownamiddag op zondag 24 maart 2019

Onze shownamiddag van de vriendenkring was weer een voltreffer. De koffie en de taart hebben gesmaakt en het aangekondigd spetterend optreden van Peggy V was inderdaad spetterend! Wat een talent en wat een repertoire: van Edith Piaf over Ann Christy tot Abba en Tina Turner! Bedankt Peggy! En uiteraard ook dank aan het team van Tania van Brasserie Artikel 71 voor de vlotte en steeds vriendelijke bediening. Ik denk dat niemand zal ontkennen dat we een heel aangename namiddag hadden!


Nieuwjaarsreceptie 26/01/2019

't was weer vollen bak in Brasserie Artikel 71 tijdens de Nieuwjaarsreceptie van de Vriendenkring. Iedereen was in goede doen en niet in het minst Jason Bradley die voor de nodige ambiance gezorgd heeft. Dank aan iedereen die er bij was! Dank ook aan mijn bestuursteam voor de hulp en de organisatie en aan Tania Van Rijsselberghe en haar team voor de vlotte bediening zoals steeds!


Jaarlijks eetfestijn op 27 oktober 2018

Op zaterdag 27 oktober was er naar goede gewoonte weer veel volk op het jaarlijks eetfestijn van de Vriendenkring in Brasserie Artikel 71 (Assels). Gezellige sfeer, lekker eten en tombola met mooie prijzen. Geniet van de beelden... 


Jaarlijkse barbecue op zaterdag 23 juni 2018

Veel volk weer op de jaarlijkse barbecue voor de vriendenkring in "Brasserie Art. 71": 112 deelnemers, veel ambiance, lekker eten en goeie muziek van Phil. Aan iedereen die er was: dank voor uw aanwezigheid en de steun! Geniet van de foto's!


Mei-avondfeest in Tichelhof op 30 april 2018

Op 30 april 2018 vierden Pascal en  vrienden het 1 Mei- feest in cafetaria Tichelhof.

Het werd weer een heel gezellige avond met lekker eten, goede muziek en het gesmaakt bezoek van een hele reeks mandatarissen die hun sympathie kwamen betuigen. Ook burgemeester Daniël Termont, kandidaat-burgemeester Rudy Coddens en nationaal sp.a voorzitter John Crombez vereerden het gezelschap met een bezoek dat door iedereen zeer gewaardeerd werd. Geniet even mee van deze fotoreportage.


All Round Shownamiddag op zondag 18 maart 2018

De namiddag zag er enigszins anders uit dan vooraf aangekondigd omdat zanger Ritchie Paris verstek moest laten gaan wegens ziekte. De muzikale omlijsting werd dan ook probleemloos overgenomen door DJ Phile die er dadelijk de "schwung" in kreeg! En uiteraard hebben de koffie en de wafel met slagroom ook weerom voortreffelijk gesmaakt (waarvoor dank aan de crew van 't Volkse Tuintje!). Een verrassingsoptreden van Patrick Fakkel was de kers op de taart. Tenslotte werden alle aanwezigen nog eens getrakteerd op een portie paassnoep en met de tombola ter afsluiting werden nog een aantal mensen extra blij gemaakt.


Nieuwjaarsreceptie 20/01/2018

Het Volkse Tuintje was weer eens vol gelopen... De Nieuwjaarsreceptie van de vriendenkring werd een gezellige bedoening. Nieuwjaarswensen werden uitgewisseld, er werd gedanst, gezongen en gespeecht... Burgemeester Termont en enkele van onze mandatarissen vereerden ons met hun bezoek. Rudy Coddens, onze kopman voor oktober, wenste na de inleidende toespraak van Pascal Verbeke iedereen eveneens een gelukkig jaar en voegde daar meteen ook zijn visie en zijn verwachtingen voor de toekomst aan toe. Daarna zorgde Jason Bradley voor de nodige ambiance. Al bij al weeral een geslaagde avond met onze dank aan het bestuur en alle medewerkers ter plaatse. (JW)


Kerstfeest 2017

Op zondag 10 december 2017 mochten we de Kerstman weer in ons midden ontvangen. Het bestuur van de vriendenkring had er weer alles aan gedaan om er een bijzonder gezellige namiddag van te maken. Ondanks het slechte weer (sneeuw) hadden toch nog heel wat vrienden er aan gehouden om aanwezig te zijn. Ook werden we vereerd met het bezoek van Rudy Coddens die er eveneens op stond om bij ons te zijn. De taart en de koffie deden het slechte weer al rap vergeten en kon iedereen bij de Kerstman een geschenkje in ontvangst gaan nemen. Ook de traditionele tombola mocht niet ontbreken en dus gingen er een aantal mensen terug naar huis met nog enkele onverwachte cadeau's.... Aan alle aanwezigen een dikke merci om er te zijn en hopelijk tot binnenkort!


Jaarlijkse kaasavond op zaterdag 21/10/2017

Het Volkse Tuintje was weer eens volgelopen voor de intussen welbekende jaarlijkse kaasavond van en voor de vriendenkring.

"De Kaashoeve" uit Drongen had voor een uitgelezen assortiment heerlijke kazen gezorgd. Vergezeld van de bijhorende garnituren was het weer een kaasbuffet van de bovenste plank dat door iedereen gesmaakt werd. Met dank aan de organisatoren en de medewerkers!!! Ook een aantal ons welbekenden kwamen ons vereren met een bezoek. Bekijk de bijgaande foto's maar en geniet nog eens na.....

 Jaarlijkse barbecue op zaterdag 24 juni 2017

Het was ook dit jaar weer een voltreffer! Een volle zaal, een goeie ambiance en een zeer lekkere barbecue bezorgden alle deelnemers een aangename avond in 't Volkse Tuintje. Ook onze nationale voorzitter John Crombez en Joris Vandenbroucke, fractieleider voor sp.a in het Vlaams parlement waren van de partij. Vernissage tentoonstelling Denis Willems

Op vrijdag 5 mei 2017 leidde ik de tentoonstelling in van kunstenaar Denis Willems. Enkele sfeerbeelden.


1 Mei-viering

Zondagavond 30 april 2017 vierden Pascal en  vrienden het 1 Mei- feest in cafetaria Tichelhof.

Het werd een heel gezellige avond met lekker eten, goede muziek en het gesmaakt bezoek van een hele reeks mandatarissen die hun sympathie kwamen betuigen. Ook nationaal sp.a voorzitter John Crombez vereerde het gezelschap met een bezoek dat trouwens zeer gewaardeerd werd. Geniet even mee van deze fotoreportage.


Nieuwsjaarsreceptie 21/01/2017

Wat een spetterend feest om het nieuwe jaar in te zetten! Even stoom afblazen om er daarna terug volledig in te vliegen voor elke Gentenaar. Om het in de woorden van Jason Bradley te zeggen " Gisteren een geslaagd optreden gehad bij de nieuwjaarsreceptie van Pascal Verbeke bedankt voor de super goeie ontvangst ! Samen met jullie en het fantastisch publiek was het terug een geslaagde avond bedankt allemaal!!"


Eerste koffietafel van 2017

Enkele sfeerbeelden van mijn eerste koffietafel 2017 van de vriendenkring. Wij gaan ook in 2017 weer voluit voor


Kerstfeest 18/12/2016

Dit jaar organiseerden wij voor de eerste keer ons kerstfeest. Laat ons in deze speciale periode van het jaar, nog meer aandacht schenken aan de sociaal zwakkeren in onze samenleving. De Kerstman en cadeautjes konden natuurlijk niet ontbreken! 


Jaarlijkse kaasavond 22/10/2016

Het is weer zover! Onze jaarlijkse kaasavond is weer een feit. Op zaterdag 22 oktober 2016 nodigen wij u allen uit om heerlijk te komen degusteren en te proeven. Dit alles wordt nog beter gemaakt door een gezellige sfeer en de vele gesprekspartners.

Wij hopen u allen te mogen verwelkomen! 


Informatieavond OCMW

Het gaat heel wat veranderen voor onze OCMW's. Wij organiseren in samenwerking met sp.a Mariakerke een informatieve avond over dit onderwerp.

 

Er wordt een duidelijke uitleg gegeven over wat er gaat veranderen. De praktische implicaties worden ook toegelicht.

 

Vragen staat vrij!


BBQ 25/06/2016

Op 25/06/2016 had de Vriendenkring zijn jaarlijkse BBQ in 't Volkse Tuintje te Gent.
Mei Avond 30/05/2016

Op de vooravond van 1 mei organiseerden wij een bijeenkomst in het Tichelhof om op de vooravond van de Dag van de Arbeid als kameraden samen te zijn.

De ambiance was verzekerd met muziek . Jong SP.A Gent was ook van de partij!
Bingo Avond 16/04/2016

Op 16/04/2016 organiseerden wij de jaarlijkse Bingo avond waar er buiten veel ambiance ook tal van prijzen te winnen waren. Het toneel van dit vertier waren de Volkse Tuintjes in Gent.