Volg ons op Twitter

 

Ik ben een geboren Gentenaar met een groot hart voor Gent. Al vanaf mijn jeugdjaren had ik een warm gevoel voor het sociale, het verbindende onder de mensen.

Als OCMW raadslid zet ik mij al jaren in voor groepen die het sociaal moeilijk hebben in Gent. Jong of oud, iedereen telt mee. 

 

Luisteren naar de burger en hem of haar informeren, vind ik mijn plicht als politicus.  Voor mij zijn inspraak en dialoog erg belangrijk.

  

Alleen door uw steun kunnen wij samen het verschil maken. Niet alleen uw stem, maar ook uw suggesties/klachten of bedenkingen. Samen zetten wij Gent op de kaart.

  

Ik wil uw stem zijn in het beleid van onze geliefde stad Gent.


Rudy Coddens is al sinds 2012 voorzitter van het OCMW. Pascal Verbeke was al OCMW-raadslid en is sinds 1 januari 2019 lid van het ‘Bijzonder Comité voor de Sociale Dienst’, de opvolger van de OCMW-raad. Burak Nalli werd op 25 oktober 2021 lid van het BCSD, in de plaats van Emilie Peeters die gemeenteraadslid werd. Samen maken Rudy, Pascal en Burak dagelijks het verschil voor heel veel Gentenaars. “Solidariteit is ons hoogste goed”.