Volg ons op Twitter

 

Ik ben een geboren Gentenaar met een groot hart voor Gent. Al vanaf mijn jeugdjaren had ik een warm gevoel voor het sociale, het verbindende onder de mensen.

Als OCMW raadslid zet ik mij al jaren in voor groepen die het sociaal moeilijk hebben in Gent. Jong of oud, iedereen telt mee. 

 

Luisteren naar de burger en hem of haar informeren, vind ik mijn plicht als politicus.  Voor mij zijn inspraak en dialoog erg belangrijk.

  

Alleen door uw steun kunnen wij samen het verschil maken. Niet alleen uw stem, maar ook uw suggesties/klachten of bedenkingen. Samen zetten wij Gent op de kaart.

  

Ik wil uw stem zijn in het beleid van onze geliefde stad Gent.

En er is goed nieuws na de verkiezingen van 14 oktober 2018! Na de inkanteling van het OCMW in de gemeenteraad (waardoor het OCMW op zich vanaf 1 januari 2019 niet meer bestaat) werd ik op 15 december tijdens een algemene ledenvergadering verkozen als lid van het nieuwe Bijzonder Comité Sociale Dienst-hulpverlening.